Nyhetsbrev Juni 2018

 

Nyhetsbrev juni 2018

Vi har tyvärr ännu inte fått protokollet justerat för att lämna ut all information från mötet med kommunen. Det vi kan informera om är dock att detaljplanen ännu inte är klar då kommunen försöker ta fram en lösning för dagvattnet som för tillfället är bristfällig. Vi kan också meddela att vi inte vet alls när friköp kan komma att bli aktuellt.

Vi har haft möte med utegruppen Juha och Raymond som jobbar på bra. Och de hälsar att den 28 juni kl 18.00 är de som är intresserade av utemiljön välkomna längst upp på parkeringen för en träff gällande bland annat trekanten vid bom 5.

Vi påminner er åter om att det inte är tillåtet med husbil eller husvagn på parkeringen enligt beslut från årsmötet.

 

Slutligen vill vi önska alla en trevlig midsommar !!

 

Vänligen styrelsen